Hakkında herşey Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda gestaltdan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve beniâdem yaşamını asliye alan, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya sahih ve kolaylıkla açılabilen strüktürya sahiptir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir müddet ısı ve yalın geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basit açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Kısaca, yapı taşı nüans şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını çelmek dâhilin mutasavverken, ivedili çıkış kapısı yalnızca hızlı ve güvenli tahliye sinein kullanılan bir bapdır.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipıteselsül firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Icraatında kanatlardan biri durağan diğeri hareketlidir. Mıhlı kanada madun üst sürgü ve kayırıcı cenah uygulandığı üzere, Yangın Kapısı amudi panik amerikan bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlanarak elan lüks insanoğlunun geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapkaloriın) omurga amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide bünyelmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki tütün, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu olumsuz koşulların vesair katlara intikalini dikilmek yahut olası olduğu denli geciktirmektir.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın hoppa bir itmesi ile dâhilen dışarıya sevap açılmaktadır.

Olası yangın veya herhangi bir tehlike yerinde binayı kısa sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları bünyelmaktadır.

Binaların örgüsına reva kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı dokuması ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya içsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Report this wiki page